Diving 2000
Kære læser
Vandtemperaturen er i stærk fremgang og det samme gælder den meget omtalte sigt. De seneste meldinger, fra weekedens AWARE, lyder på temperatur omkring 9-10 grader og en sigt på 6-8 meter. Vi er også startet op med kurser – både Open water, Advance og special kurser.
Turkalenderen er også blevet opdateret og i hele maj vil der være bro-tema om søndagen, hvor vi dykker omkring broerne omkring Fyn. Fra 1. maj vil vi igen starte op med fast mandags ture, så vi rigtigt kan komme ud og dykke igen.
Med venlig hilsen
Diving 2000
Kattegatcenteret

Bliv Advance dykker for 1299,-

Er du Open Water Diver og har du lyst til at videreudvikle dine dykkerfærdigheder, så har du muligheden. Med et Advance Open Water bevis i hånden er du godt rustet til fdykning i hele verden.
Som uddannet Advance dykker giver det dig mulighed for at detage på en lang række special kurser, som f.eks. Deep Diver, Night Diver og mange andre. Derudover give det også mulighed for at dykke til 30meter, så nu behøves du ikke længere blive på båden, når de andre dykker ned på et vrag.
Tilmelder dig Advance kursus med start den 27. april og dykkene foregår den 29. april til 1. maj og få kurset til 1299kr.
Kurset forudsætter personlig lygte, hvis dette ikke haves kan dette købes i butikken.
Tilmelding kan ske via vores internetshop eller ved at komme forbi butikken.

Apeks regulator og Black Jac BCD

Brug for nyt udstyr? Diving 2000 har nogle rigtige gode tilbud på et komplet regulatorsæt fra Apeks og kvalitets BCD fra Seemannsub – Blac Jac V8.
XTX50 + 40 plus Blac Jac V8 til utrolige 4999kr
XTX200 + 50 plus Blac Jac V8 til kun 5499kr
Tilbudet gælder kun fra mandag den 11. til og med lørdag den 16. april 2011 eller så længe lager haves.
PADI IDC

Instruktør kursus

Går du rundt med tanken om at videreudvikle dit Assistent Instruktør certifikat og blive PADI Instruktør, så har du muligheden her. Vi kører et instruktørkursus fra d. 12. maj, hvor du kan bygge Instruktør uddannelsen ovenpå din Assistent Instruktør.
Når du tager din instruktør uddannelse hos Diving 2000, får du med garanti succes på dit kursus. Vores IDC er af høj kvalitet. Vi bruger meget tid på gennemgang af teori samt praktisk træning. Efter endt IDC hos Diving 2000 vil du være godt klædt på til din IE eksamen. Det eneste krav er, at du forbereder dig efter vores studieplan, inden du starter på kurset og følger de råd og vejledninger, vi giver dig undervejs på kurset.
Går du med en drøm om at undervise andre i dykning eller rejse ud i den store verden og arbejde som instruktør et eksotisk sted, så kan Diving 2000 hjælpe dig med at få drømmen opfyldt.

START DATO 12. maj 2011

Vi kan tilbyde IE d. 10-12 juni her i Odense.

Er du Divermaster og ønsker at blive Assistent Instruktør, så tilbyder vi AI i april måned.
Ring og hør nærmere på 66 13 00 49

UV fotokonkurrence

Fjord&Bælt og Diving2000 er gået sammen for at lave en UV-fotokonkurrence, som skal vise hvor fantastiske de danske havområder er og for at give de mange undervandsfotografer mulighed for, at vise deres billeder frem til en stor gruppe mennesker.
Der vil være 3 kategorier, som man kan indsende billeder til: Makro, Undervandslandskaber, Dit bedste billede.

Læs mere om konkurrencen på Diving2000’s hjemmeside.

UV Fotokonkurrence
UV-Fotokonkurrence

Odense Dykkerklub

En ny dykersæson står for døren og tur kalenderen er blevet opdateret med masser af spændende dykkerture og dykkerkurser. Så bliv medlem af Odense Dykkerklub og få kontakt medlemsfordele og unike tilbud.

Som medlem af Odense Dykkerklub får du bl.a.:
  • Gratis påfyldning af luft.
  • Gratis strandture
  • Gratis svømmehal.
  • 30% Rabat på leje af udstyr.
  • 15% Rabat på alle PADI dykkerkurser.
PRIS: 699kr/år. Hvis der ønskes fri nitrox, så koster det 350kr ekstra om året.

Find os på Facebook

Bliv medlem af Diving 2000’s Facebook gruppe og hør om vores dykkerture, rejser, udstyr og meget mere. Du vil også kunne se spændende tilbud og unike tilbud. Vi inviterer også vores medlemmer til specielle dykkerevents, såsom Biologtur med en biolog fra Fjord & Bælt i Kerteminde eller vragture.

Bliv medlem allerede i dag!

Facebook
Turkalender

Masser af dykkerture i kalenderen

Nu er sommeren så små begyndt at kigge frem og vi har opdateret turkalenderen med en masse spændende ture. I hele maj månede vil der være bro tema, hvor vi er rundt på broerne omkring Fyn. Søndag den 24. april tager vi speedbåden med og dykker fra båd. Hold øje med kalenderen for mere information.
Diving 2000 A/S – Asylgade 16 – 5000 Odense C – CVR-nummer: 11806244
www.diving2000.dk – E-mail: info@diving2000.dk
Tlf. 66130049 – Fax. 66142540
Frameld dig dette nyhedsbrev

Skriv et svar