DYKNING PÅ FILIPPINERNE.

VELKOMMEN TIL FILIPPINERNE!
Her kan du læse mere om denne destination.

UENDELIGE MULIGHEDER FOR SUVERÆN DYKNING
Filippinerne består af mere end 7000 tropiske øer, der byder på et væld af dykkermuligheder. Landbaseret dykning og liveaboards er lige almindeligt, og en kombination af de to er meget populært. Men en liveaboard er nu engang den allerbedste måde at komme langt omkring og opleve så meget af den fantastiske dykning på Filippinerne som muligt. Hvis du alligevel foretrækker dykning fra land og at bo i en resort, kan det nu sagtens lade sig gøre, da der findes masser af dykkervenlige resorts og hoteller.

HVALHAJER OG RÆVEHAJER
Filippinerne tiltrækker hvert år tusindvis af dykkere, som har hver deres mål. Om det er undervandsfotografer, der vil studere makro-liv og undersøge alle revner og sprækker i de smukke koralrev, eller eventyrere, der er ude efter et møde med havets ’Big 5’, så kan du på Filippinerne få opfyldt dit mål. Er det for eksempel hvalhajer eller de karakteristiske, og meget truede, rævehajer du ønsker at opleve helt tæt på, så er du på rette vej. Der er naturligvis aldrig garantier, men der er flere steder i Filippinerne, der er kendt som ’hotspots’ for disse hajer. Djævlerokker er også almindelige mange steder.

PERFEKT DESTINATION TIL KOMBINERET DYKKER- OG FAMILIEREJSE
Malapascua, Southern Visayas, Moalboal, Puerto Galera, Coron Island… Mulighederne er mange, så sæt dig lidt ind i, hvad dine forventninger til Filippinerne er, så kan vi meget bedre vejlede dig til den perfekte dykker-drømmerejse. Filippinerne er i øvrigt ét af de steder, hvor dykker- og familieferie kan kombineres med stor success!

VANDTEMPERATURER
Filippinerne er ét af de fantastiske steder, hvor vandtemperaturen altid er lækker! Året rundt svinger den mellem 27-30 grader, så det er lig med dejlig nem dykning.

Skal du bruge et snorkelsæt eller vinterbaderudstyr – så har vi det på lager.