4 specialer som alle dykkere burde overveje

The way the world learns to dive

Nu hvor du har en Open Water certificering, er du sandsynligvis top motiveret på at få mere erfaring – og gerne så hurtigt som muligt. Du er interesseret, du er indstillet på at lære endnu mere – og du er hooked på tanken om at deltage på Specialty kurser, fordi du hér vil få undervisning og vejledning af en professionel PADI Instruktør.

Hvis den lange liste af Specialty kurser  synes overvældende, og nærmest får din maske til at rotere, er hér en overskuelig liste over fire PADI Specialty kurser, som enhver ny dykker bør overveje.

 

peak

Peak Performance Buoyancy – opdriftskontrol

På dit Open Water kursus har du demonstreret hovering og fin-pivot. Men, kan du svømme gennem en hulahop-ring uden at røre siderne? Opdriftskontrol er nok den vigtigste færdighed for enhver dykker. På dette kursus, vil du i løbet af 1 teorilektion og 2 dyk, lære at finjustere din afvejning samt at mestre åndedrætskontrol. Færdighederne, du opnår på dette kursus, vil hjælpe dig til at forbedre dit luftforbrug, gøre dine dyk længere og LANGT behageligere.

MarketingBahamas09_3564_alt

 

 

 

 

 

 

blue-ribbon-divers-puertogalera-navigator

Underwater Navigator – undervandsnavigation

Noget af det bedste ved dykning er følelsen af vægtløshed. Du kan slå kolbøtter, stå på hovedet og svømme på ryggen, hvis du vil. Ulempen er dog, at ved at gøre dette, kan du hurtigt miste din fornemmelse for retning – altså orienteringen, i denne nye verden. At kunne finde vej tilbage til båden eller kysten er afgørende på et hvert dyk. Dette gør, at skarphed på navigation, er blandt de mest nødvendige færdigheder – og en god idé for enhver dykker.

PADI Navigation1two-divers-underwater

 

 

Deep Diver -dybdedyk

deep

Som ny dykker, er du certificeret – og rådet til – ikke at dykke dybere end 18 meter. Ønsker du at kunne gå dybere? Så er PADI Deep Diver kurset lige noget for dig. I løbet af kurset vil du opleve, hvad der sker, når du dykker på dybere vand. Som f.eks. ændringer i farverne og virkningerne af forøget tryk. På dette kursus vil du lære, hvordan du sikkert og trygt kan dykke til en dybde af max. 40 meter.

deep1

Waterproof 5

Night Diver – natdyknight

Hvorfor begrænse dine dyk til dagtimerne? Dykning i tusmørke og ved daggry giver dig mulighed for at opleve dyreadfærd, som du ikke får at se i løbet af dagen. Mange væsner komme ud af deres skjulesteder i ly af mørket. Før du giver dig i kast med natdyk, så tjek PADI Night Diver kurset. Du vil her lære, hvordan du kommunikerer med din lygte samt andre uundværlige teknikker til natdykning.

specialtykursusViften af PADI Specialty kurser er som cross-fit for dykkere. Specialty-programmet indeholder en lang række af forskellige typer af dykning. Hver især vil de klæde dig rigtig godt på til at kunne dykke trygt, behageligt og sikkert i forskellige situationer.

Waterproof 2

Hvis du gerne vil prøve et dyk fra hver af disse kurser, kan du til en begyndelse tage et PADI Advanced Open Water kursus (AOW). Læs mere om forskellene mellem dit Open Water kursus og AOW kurset, HER.

/fk

Skriv et svar