Divers-Event udstillerliste

.Herunder er alle udstillere til Divers-Event 2011 listet op. På nuværende tidspunkt tegner det sig allerede til at blive en rigtig spændende dag, med mange af verdens førende producenter inden for dykkerudstyr på plads. Hold øje med listen, da vi jævnligt opdaterer den med nye udstillere.

DIR Zone

DIR Zone står for alt til den tekniske dykker, til en fornuftig prisBagplader, Harness, Vinger er bare noget af det som DIR Zone vil præsentere på Divers-Event

Aqualung

Aqualung præsenterede hele verden for dykning for mere en 60 år siden, da Jacques-Yves Cousteau og Émile Gagnan udviklede den første ”Aqua-lung”, en forløber for det vi i dag kalder en regulator.Aqualung er nu en af de førende leverandører indenfor udstyr til både professionelt og rekreativ dykning.

Deres sortiment dækker alt den moderne dykker har brug for, deriblandt våddragter, regulatorer og Bcd’er.

Dansk Sportsdykker Forbund

DSF er medlem af Confederation Mondiale des Activites Subaquatiques (CMAS), der er verdenssammenslutningen af sportsdykkerforbund og CMAS Europe, der er den europæiske zone af CMAS. CMAS varetager de nationale sportsdykkerforbunds interesser på verdensplan og arrangerer konkurrencer indenfor sportortsgrenene UV-rugby, UV-jagt, Finne & Apparatsvømning, fridykning og UV-foto.Mød DSF på Divers-Event2011

Dykker Historisk Selskab

Dykker Historisk Selskab vil præsentere deres store samling af historisk dykkerudstyr og gode fortællinger.Dykker Historisk Selskab indgår i et verdensomspændende dykkehistorisk netværk, hvor nationale selskaber udveksler den viden, som de målrettet opsamler.

PADI Nordic

PADI Nordic vil være repræsenteret på Divers-Event, de vil være klar til at besvare spørgsmål og fortælle om deres kurser.Er du ikke dykker endnu, så kom og få en snak om dit kommende Open Water Diver kursus.

Fjord & Bælt

Fjord & Bælt centeret kommer på Divers-Event.Der vil igen i år være mulighed for at de mindste og andre interesserede, kan få en snak med en biolog og røre de forskellige fisk i deres basin.

Fantasea

Lars Kirkegaard deltager igen i år både som foredragsholder og med sit firma Fotografit han medbringer blandt andet Fantasea Undervandshuse mm. til kompakt kameraer

Nothern Diver

Nothern Diver vil være igen i år være med på Divers-EventNothern Diver vil have deres kollektion af deres super tørdragter med, så kom og prøv en dragt og fornem hvordan din nye tørdragt kunne sidde.

APEKS

Apeks vil være repræsenteret med deres store udvalg i regulatorer, lige fra den teknisk TEK3 til den populære XTX serie.

SubGear

En af Vores førende leverandøre SUBGEAR udstiller også på Divers-Event 2011SUBGEAR der tidligere hed Seemannsub, har re-designet mange af deres produkter og præsentere i år noget af det lækreste inden for dykkerudstyr, bla. dragter, lygter og bcder.

Green Force

Green Force er i år repræsenteret med deres fantastiske produktlinje af kraftige dykkerlygter.Green Force er kendt for sin gode kvalitet og utrolige fleksibilitet. enhver batteripakke kan kombineres med et utal af hoveder og greb.

Den gode løsning til dykkere på alle niveauer.

Light & Motion

Lars Kirkegaard deltager igen i år både som foredragsholder og med sit firma Fotografit han medbringer produkter fra Light & Motion blandt andet den hyper populære Sola 600

Hugyfot

Lars Kirkegaard deltager igen i år både som foredragsholder og med sit firma Fotografit han medbringer blandt andet Hugyfot Undervandshuse til dSLR kammeraer

Garagedykkerne

Garagedykkerne beskrivers sig selv som en absolut ubestikkelig og 110% U-demokratisk sammenslutning af egoistiske, super energiske vragdykker-entusiaster.De har i årevis brugt Deres fritid på skibsvrag i de danske farvande, og fundene herfra ’gemmer’ de i det der må være verdens mindste og mest intime museum : En Garage !!

Mød dem på Divers-Event 2011 og få en snak go historie!

Whites

Vi er stolte over at kunne præsentere Whites som udstiller på Divers-Event.Whites blev grundlagt 1956, og var den første producent af tørdragter i Nordamerika, her mere end 50 år efter sætter Whites stadig standarden for dragter til koldt vands dykning.

Whites levere blandt andet til den Canadisk kystvagt og redningstjeneste.

Fyns Rejsebureau

Fyens rejsebureau vil være til stede på Divers-Event 2011hvor de vil præsentere deres bredde udvalg i rejser.De hjælper dig med planlægningen af din næste ferie. Hvad enten det er en rundrejse i Malaysia, storbyferie i Rom, kør-selv ferie i USA, en flybillet til Australien eller en charterrejse til Kreta.

Kig ind på deres stand, og få råd og vejledning til din næste rejse.

Scubapro

Med mere en 50 års erfaring i at fremstille dykkerudstyr, er Scubapro en af de helt store på markedet.Med et bredt udvalg af udstyr til fritid, professionelt og militært brug, dækker Scubapro alt hvad man som dykker, kan få brug for.

Uwatec blev stiftet i 1983, og er i særklasse når det drejer sig om at fremstille dykkercomputere, med brugerens behov i højsæde.

Med computere som Alladin Pro, Galiléo sol og Digtal 330 har de virkelig noget at være stolte af.

Agir brokk

AGIR BROKK er synonymt med god svensk kvalitet, den forholdsvis unge virksomhed har allerede et stort produkt program med absolut top grej, inden for teknisk dykning.
Sortimentet omfatter bl.a. HID lygter, bag plader og vinger.

Red Sea Safaris

Igen i år kommer Red Sea SafarisDivers-Event.Sea safaris formidler dykkerrejser til hele verden.

Liveaboards,Uv foto rejser, tech rejser, Wreck tours og Camel diving.