Dykkerdagen

Mange har dén holdning, at det kun er selve dykket, der er spændende, mens andre synes, at forberedelsen til selve dykket og i nogen grad også den afsluttende rengøring af udstyr er med til at gøre en dykkerdag hyggelig.

I dette afsnit vil vi prøve at give vores bud på, hvordan du kan forberede dig på en dykkerdag. Jo mere du forbereder dig hjemmefra, des større er chancen for, at du kan komme gennem dagen uden at støde ind i små-problemer, der kan ødelægge dykkerdagen for din makker og dig.
Beslutningen
Beslutningen om at tage ud at dykke er som regel let at tage. Hvem drømmer ikke om at komme afsted og nyde freden under vand – langt væk fra e-mails, telefoner der ringer, og kedelige pligter som opvask og rengøring?

Når man er kommet så langt, står man over for nogle yderligere beslutninger:

Du skal have taget en beslutning om, hvem der skal være din makker på dykket. Hvis du dykker i dykkerklub/center regi, er det intet problem at finde en makker. Der vil du med sikkerhed blive parret med en anden dykker, eller selv vælge én som du har dykket med før, og som du føler dig tryg ved at dykke med.