Dykning på MALDIVERNE

VELKOMMEN TIL MALDIVERNE!
Her kan du læse mere om denne destination.


MALDIVERNE – ET ÆGTE TROPISK EVENTYR

Maldiverne er den ultimative rejsedestination for mange dykkere (og ikke-dykkere). Når man googler billeder af denne ø-gruppe i det Indiske Ocean, og ser de kridhvide sandstrande og turkisblå klare vand, tænker man måske at de har fået en overhaling med Photoshop. Men de fleste viser altså sandheden. Maldiverne er en af jordens smukkeste perler og ikke kun over vand!

HVALHAJER OG DJÆVLEROKKER
Koral atollerne er omringet af et rigt og farvestrålende dyreliv, og det er ét af de steder, hvor dykkere rejser hen i håb om at møde hvalhajer og djævlerokker. Det er der nemlig gode chancer for på mange af dykkerstederne. Men det er også koralrev på koralrev, der danner et helt fantastisk grundlag for noget af det bedste dykning på vores planet. Uanset om du dykker fra en liveaboard båd eller fra et resort/dykkercenter, så skal man dykke med en guide. Mange af stederne i Maldiverne er nemlig fredede og mange af dyrearterne truede, så der er strenge regler for dykning for at sikre sig at turisterne passer bedst muligt på den unikke undervandsnatur.

LUKSUS HELE VEJEN RUNDT
Hvis du er til historie og kultur er Maldiverne nok ikke for dig, men er du til afslapning, forkælelse og skønhed, der brænder sig fast på nethinden, er du kommet til den rette destination! Du kan nyde Maldiverne i fulde drag uanset om du vælger et hotel eller en liveaboard båd som udgangspunkt for din dykning. Vi anbefaler dog hotel eller resort til dig, der tager familien med eller hvor dykning ikke nødvendigvis er hovedformålet. Der er gode dykkermuligheder ved alle de resorts, som ligger på de små koral atoller. Men – er dykning i fokus er en liveaboard rejse klart at anbefale, da du bliver fragtet rundt til mange flere og forskelligartede dykkersteder. Og luksus er garanteret ved begge muligheder!

VANDTEMPERATURER
Vi behøver vel dårlig t nævne det, men vandet omkring Maldiverne er dejligt varmt hele året rundt. Du møder 27-30 grader varmt vand, hvilket betyder at det er den tynde af dine våddragter, der skal pakkes!

Hvis du drømmer om en dykkerrejse til Maldiverne, så skriv til info@divetheworld.dk eller ring på telefon 66130049 – så finder vi en rejse til dine behov. Ved aktuelle fællesrejser til Maldiverne kan de ses nedenfor.

Diving 2000 har alt i svømmefødder eller finner til snorkling eller dykning.