Mantaer og mandarin fisk

Bechiyal men's house

Dive The World kan nu som den første og eneste danske agent sælge dykkerrejser til magiske Yap – en vidunderlig ø-gruppe i Stillehavet!

Her er der masser af koralrev og masser af kultur. Og det skal naturligvis nævnes at der er manta-garanti! Det betyder i korte træk at hvis du ikke ser de majestætiske djævlerokker, så får du dine dykkerudgifter returneret!

Der bor nemlig intet mindre end 100 djævlerokker fast omkring øerne. Vores samarbejdspartner er dykkercenter og resort Manta Ray Bay Resort & Yap Divers, og personalet har mange års erfaring i at finde de helt rette steder på de helt rette tidspunkter, så du kan få en oplevelse for livet med de smukke og mystiske hav-skabninger.

Dykningen omkring Yap byder også på masser af hajer og andre rokker, ligesom du finder nogle af de smukkeste og mest uberørte koralrev i verden. Det er en drømmedestination for undervandsfotografer, der leder efter de karakteristiske mandarin fisk, såvel som for dykkeren, der søger de store skabninger i det uendelige blå. Hvis du vælger dykkerpakken med manta garanti er der simpelthen også inkluderet et Manta Awareness kursus, hvor du lærer om bl.a. dyrenes adfærd og bevarelse.

Bechiyal men's house

Yap byder også på en interessant kulturel historie og den kan du høre meget mere om på f.eks. en guidet dagstur. Men det er ikke det eneste – det er meget populært at sejle i kajak omkring Yap. Naturen er vidunderlig og flere steder er kysten dækket af mangroveskove, som giver en kajaktur et ekstra pift af eventyr og følelsen af at være i ét med naturen.

Vi sørger for at lave en dykkerpakke til dig med ophold i det superhyggelige resort, hvor værelserne alle er indrettet med forskellige hav-temaer, som bidrager til dykker-atmosfæren. Du kan vælge mellem forskellige dykkerpakker med varierende antal nætter og dyk og du kan naturligvis altid tilkøbe ekstra dyk. Dykkercentret råder over 8 dykkerbåde, som tager dig ud til de forskellige destinationer. Flere af de vidunderlige dykkersteder kan dog også nås fra land.

Skriv til info@divetheworld.dk , hvis du vil have et uforpligtende tilbud på dykning og ophold i Yap.

Dive The World er Diving 2000s rejseafdeling, og vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden. Se mere på www.divetheworld.dk og følg os på Facebook!

1bbbbbbb [1024 x 768] [copyright mrbr] [800x600]1bbbbb [1024 x 768] [copyright mrbr] [800x600]

 

Skriv et svar