SANTI Tørdragt og inderdragter i Diving 2000

 

SANTI E.LITE
Ingen kompromis i Santi tørdragter.

Santi E.Lite tørdragten anbefales til alle former for dykning, især tekniske dyk, hule- og vragdyk på grund af dens exceptionelle holdbarhed og ekstra beskyttelse af de mest følsomme områder, der er udsat for mulige skader.

Santi E.Lite tørdragt er lavet af et unikt Rip Stop Nylon/Butylen/Polyester materiale (535 g/m2). Rip-stop nylon er et letvægts, fleksibelt stof med indvævede ripstop-forstærkningstråde i et krydsskraveringsmønster, som giver enestående holdbarhed og beskyttelse.

En lang vandtæt lynlås foran er dækket af en ekstra flap med lynlås, ny form af Kevlar®-knæbeskyttere beskytter desuden det forreste benområde.

Som i alle Santi tørdragter er E-Lite udstyret i to store og solide lastlommer med elastiksnore til montering af udstyret. Den højre lomme har en praktisk ekstra lynlåslomme til dobbelt ende

Udstyret med alle de funktioner, du har brug for til fritidsdykning, professionel, teknisk og grottedykning.

Santi E.Motion Plus – Tørdragten til dykning i hele verden. Dette produkt afspejler kvindemodellen, herremodellen forhandles som separat produkt.

E.Motion Plus tørdragten kommer som et bud på den optimale balance mellem den lette og fleksible E.Motion og den eksklusive holbarhed fra E.Lite. Kombinationen kulmineres i et moderne og elegant snit med optimal komfort, under dykning! Dragten beskytter dig, præcis hvor det er nødvendigt, samtidigt med at mobiliteten bevares under krævende dykkerforhold. E.Motion Plus er desuden et fremragende valg for begyndere i tørdragtsdykning, da den er utroligt nem at dykke, og giver den bedst mulige komfort. 

Desginet til denne dragt er skabt som fusion mellem de to flagskibe; E.Motion og E.Lite. Begge forgængere lader E.Motion Plus kombinere de største fordele ved snit, stof og maksimal beskyttelse på udsatte steder.

Ladies First er Santi’s dedikerede serie af tør- og inderdragter til kvinder, der tager højde for former og farvepræferencer. Har får du også som kvinde en dragt der passer perfekt. 

E.Motion Plus fås i 36 forskellige farvekombinationer, så du tilmed kan skabe en helt unik dragt, som ingen andre har. Dragten er som standard udstyret med et nyt og innovativt SANTI Smart Seals-system, med bløde ringe, der giver mulighed for meget let og hurtig udskiftning af manchetter på dykkerstedet. 

Santi E.Space Tørdragt – Klassisk triliminat torso-tørdragt.

E.Space tørdragten er produceret i et relativt let og ekstremt holdbart, dog stadig fleksibelt triliminat-produkt. Dragten er skåret i et snit der tilpasser sig mange kropsbygninger og lader dig bevarer bevægelsesfriheden i stort set alle retninger.

Et klassisk, ergonomisk Y-snit med minimale syninger tillader stor bevægelsesfrihed. Den rummelige konstruktion eftrlader stor komfort, endda med tyk inderdragt. E.Space dragten anbefales især til intens, grotte, vrag og teknisk dykning. Den er også velegnet til konstruktionsarbejde i forbindelse med erhvervsdykning og offentligt redningsarbejde.

Santi Enduro Tørdragt – Ekstremt slidstærk tørdragt 

Enduro dragten er designet som en klassisk, ekstremt holdbar og robust tødragt til tekniske dykkere. Den er produceret i et Cordura/Butylene/Polyester triliminatprodukt med en total vægt på 620gr/m2. Dragten besidder en teleskoptorso og et specielt y-snit der forbedre flaksibiliteten og tillade ubegrænsede bevægelser. Denne dragt anbefales til tunge tekniske dykkere og erhvervsdykkere..

SANTI inderdragt
Læs mere omkring Santi´s inderdragter både med og uden varme systemer.

Skriv et svar