CLASSIC FIN fortsat en ”crowd-pleaser” af de helt store

JET FIN er stadig de professionelle dykkeres første valg – WORLD WIDE.

12333719_10207997448397073_658699412_o

SCUBAPRO s JET FIN er berømt. Dette unikke finnedesign har sat standarden for kraft og holdbarhed, siden JET FIN blev introduceret for 50 år siden. Dens slidstærke gummikonstruktion og svulstige form kan stadig ses på dykkerbåde, forskningsfartøjer og i verdens fjernest liggende dykke-lokaliteter. Nævn “JET FIN” til stort set enhver, der er indehaver af et dykkercertifikat, og de vil vide præcis, hvad du taler om.

Det unikke design af gennemstrømningskanaler, reducerer vandmodstanden ved de opadgående bevægelser (up-stroke) og forstærker samtidig fremdriften på de nedadgående (down-stroke). JET FIN leverer den perfekte fremdrift og manøvredygtighed til selv den allermest krævende dykker. Det er grunden til at både tech-dykkere, deep-divers, militære dykkere, erhvervs-dykkere, dykker-instruktører m.v. stadig – den dag i dag – foretrækker JET FINS til hvert eneste dyk.

Dykker du med JET finner, er du virkelig i godt selskab.

Ikke underligt, at der på markedet findes SÅ mange efterligninger, men der er kun én ægte JET FIN.

JET finner kan nu fås i en række farver, med justerbar gummi hæl-strop eller en robust ”steel-spring”, der stort set holder evigt og samtidig gør finnen det så let at tage både af og på, som det overhovedet kan blive.

Skriv et svar