ULTIMA SYSTEM – DRY GLOVE SYSTEM

DRY GLOVE SYSTEM

ultima_blck_526_7 ultima_blck_526_9

 

Der er mange tør-handske-systemer på markedet til den avancerede tørdragtsdykker. Vi har testet dem alle og analyseret fordele og ulemper ved alle systemerne, samt forsøgt at finde måder at forbedre og justere en eksisterende, rimelig godt fungerende model, til at blive endnu bedre. Vores kriterier var, at det skulle være nemt at montere, pålideligt, ikke alt for omfangsrigt, og passe til det eksisterende Waterproof manchet design.

Vi fandt et 20 år gammelt, patenteret system, der matchede vores kriterier. Vi undersøgte og bedømte systemet og udarbejdede forskellige løsninger. Firmaet, der ejede patentet var villig til at lytte til vores ideer og samarbejde med os om at forbedre og producere det nye design. Resultatet er det nye Ultima Dry Glove ringsystem. Det passer direkte ind i alle *Waterproof tørdragter med Integrated Silicone Seals, ISS. Derudover kan det også monteres på alle tørdragter med faste latex tætninger. Handskerne er nemme at montere før dykning. Du kan se, høre og føle, når ringen sidder korrekt, eller når du afmonterer den. Dette system er så tæt på at være “fool proof” som det kan blive. De faste ringe på dragt og handsker kan nemt monteres på forhånd. Ultima systemet kan benyttes til alle tørdragter med latex tætninger – og derved opnå et fuldstændig tørt handske system.

 

* Ultima Dry Glove System passer ikke direkte til størrelse 3XL, 3XL/t+ på grund af større håndledsringe. Til disse størrelser anbefaler vi Quick Glove systemet fra SI TECH.

 

Et sæt indeholder to dragt-ringe, to handske-ringe, O-ringe og to silikone overtræk.

Skriv et svar