SEABEAR

SEABEAR Diving Technology

SEABEAR (Ursus Maritimus) –  Et engelsk synonym for polar bear, eller bare ”isbjørn”.

Bortset fra en enkelt underart af Grizzly bjørnen, er isbjørnen på op mod 800 kg den største og stærkeste kødæder på land. Kendetegnet ved styrke, udholdenhed og evnen til at tilpasse sig ekstreme miljømæssige udfordringer.

SEABEAR Diving Technology benytter de nyeste videnskabelige forskningsresultater til at udvikle produkter og instrumenter med lignende funktioner – robuste, vandtætte og pålidelige – både til forskningsbrug samt professionel og rekreativ dykning.

 

H3_0000H³ er den første dykkercomputer, i armbåndsurs-størrelse, med farve OLED-skærm. Fremstillet af de hårdeste materialer – 316L rustfrit stål og ridsefast safirglas.

 

H³ er ikke kun en sofistikeretdykkercomputer. Det præcise kompas og høj
demåler gør den samtidig ideel til andre out-door aktiviteter. Sidst men ikke mindst, gør det stilfu
lde design den til den ideelle følgesvend – også i dagligdagen. Rygraden i H³ er en ”ultra low power 32-bit microcontroller”. En præcis 24-bit tryk sensor (omgivende tryk) anvendes til at måle dybde og højde. Data lagres på en 32-MBit Flash Memory.

ZH-L16 algoritme

H³ benytter Buehlmann ZH-L16 algoritmen sammen med Gradient Factors.

Algoritmen ZH-L16 algoritmeer baseret på 16 compartments for nitrogen og 16 compartments for helium. Med op til 8 pre-programmerbare gasser er det muligt at anvende H³ selv til de mest avancerede tekniske dyk. Et 16 rums søjlediagram visualiserer ophobningen af inaktive gasser under dykket. H³ leveres som Nitrox dykkercomputer og kan opgraderes til Multigas, trimix og CCR dykning.

Farve OLED-skærm

skaermDen knivskarpe 1.7″ farve OLED-skærm er let læselig under alle forhold.

Især på dybden samt ved nat- og huledykning er den lyse høj-kontrast skærm meget lettere at aflæse end konventionelle LCD-skærme.

Multi-screen display

Vælg selv, hvilke data du vil have vist: Du kan med H³ skifte Multi-screen displaymellem flere display

 

 

Kompas

KompasEt 3-akset hældnings-kompenseret digitalt kompas vil lette navigation – under dykning
såvel som under andre udendørs aktiviteter

 

Altimeter

AltimeterDen integrerede tryksensor tillader brug af H³ som højdemåler fra 0-10000m højde.

 

 

USB-port

USB-portTilslut H³ til en USB-port for at oplade det indbyggede Li-Ion batteri og for at downloade dine dykke-data fra det 32-MBit Flash Memory – eller for at opdatere firmwaren. Firmware opdateringer kan gratis downloades fra SEABEAR’s hjemmeside.

Smart Watch

Smart WatchSEABEAR H³ er den første dykkercomputer der er udstyret med en Near Field Communication Interface (NFC) til problemfri mellem mobile enheder. Dykke-data kan let overføres til NFC smartphones uden først at skulle parre enhederne.

Skriv et svar