DIVERS EVENT 2014

stort_banner

Datoen 23. marts 2014 er værd at notere sig – det er nemlig datoen, hvor dykkermessen Divers Event bliver afholdt i Tommerup Hallerne! Det er Diving 2000, der står bag Divers Event, efter et ønske om at skabe en dykkermesse, hvor alle – både dykkere og ikke-dykkere – kan deltage og blive klogere på dykning.

Indtil nu har der ikke eksisteret et lignende forum på Fyn, udover Divers Event, som løb af stablen i både 2010 og 2011 med stor succes. Divers Event 2014 bliver dog endnu større! Stor efterspørgsel har gjort at vi har lagt os ekstra i selen for at kunne præsentere en dykkermesse udover det sædvanlige. De spændende detaljer afslører vi løbende på Divers Event bloggen.

På Divers Event 2014 har vi valgt at have ekstra fokus på blandt andet UV jagt og fridykning, da vi tydeligt mærker en voksende interesse for begge aktiviteter. Derudover vil der være masser af dykkerudstyrsproducenter at finde på messen, samt stande med dykkerrejser og dykkerorganisationer.

Der vil naturligvis være masser af fantastiske tilbud på dykkerudstyr og konkurrencer hele dagen, og vi kan også præsentere en række spændende foredragsholdere, som kommer for at indvie gæsterne i deres oplevelser med dykning og hvordan det har været vejen til store eventyr med og i det våde element.

Vi tilfører også messen et ekstra festligt spark – hvordan, afslører vi senere!

Billetter til Divers Event kan købes via Diving 2000’s webshop meget snart.

 

Skriv et svar