ODENSE DYKKERKLUB

dykkerklub

Der er nok mange, der har prøvet endelig at tage sit dykkercertifikat efter lang tids overvejelse. Når man så har gennemført kurset og måske dykket lidt på en ferierejse, melder spørgsmålet sig: ’Hvad nu?’ Nogen er måske vældig godt tilfredse med at have overstået kurset og nydt kortvarig glæde ved dykningen – men for de fleste har dykning altså bidt sig fast – og de vil have mere.

banner728x90

Men hvad nu hvis du ikke lige kender andre, der dykker? Eller der er gået noget tid siden dit første dykkercertifikat, så du er lidt usikker på om du kan huske at dykke? Er der ikke også noget med at det er kedeligt at dykke i Danmark? Så er det vel bare nemmere at glemme det helt? Forkert! Man skal selvfølgelig melde sig ind i Odense Dykkerklub…

Odense Dykkerklub er langtfra en lukket fest. Det er ikke et klubmiljø, hvor man mødes i et støvet lokale med ølpletter på bordene og diskuterer længden på sin snorkel. Odense Dykkerklub har de gode oplevelser i centrum, derude hvor det hele sker – ved vandet. Og du vil finde ud af at medlemmerne af Odense Dykkerklub er helt almindelige entusiastiske mennesker, som bare nyder naturoplevelsen – og som i øvrigt glædeligt melder sig som din buddy, når du mangler én.

Odense Dykkerklub blev startet af Diving 2000 for nogle år tilbage, da der var stor efterspørgsel efter en klub, hvor det var let, ligetil og sjovt at komme ud at dykke. Diving 2000 har alligevel haft faste dykkerture flere gange om ugen i mange år, så det var oplagt at få flere med ud at dykke ved at lave en klub og samtidig give medlemmerne en masse fordele og rabatter.

Du kan hoppe med i Odense Dykkerklub lige så snart, du har fået dit dykkercertifikat. Mange vælger faktisk at købe et medlemskab samtidig med deres kursus, fordi de ved at det er en kæmpe fordel at få en masse dyk lige efter kurset. Og som medlem af klubben kan du få disse vigtige dyk i trygge og sikre omgivelser, hvor der altid er en Divemaster eller dykkerinstruktør fra Diving 2000 med. Du lærer en masse nye mennesker at kende og møder dem igen og igen på ture og til mange af de events, som Diving 2000 laver.

Selvom klubben ikke har klublokale og faste mødeaftener, så har vi ikke glemt hyggen… Faktisk er det bedst, hvis du – ligesom de fleste af medlemmerne – kan drikke kaffe og spise kage i lange baner! Der er flere hundrede medlemmer i dykkerklubben på nuværende tidspunkt og den vokser hele tiden. Så hvis du har lysten til at komme ud at dykke, så meld dig ind. Du kan gøre det på vores webshop eller komme ind i butikken i Odense. Og du er naturligvis altid velkommen til at ringe og få en sludder om hvad Odense Dykkerklub kan tilbyde dig!

Vi ses under overfladen!  

Skriv et svar