Dykkerkursus i Odense og på Fyn – Find det sted hvor du skal tage dit dykkercertifikat nær dig.

Dykning i Danmark er en fantastisk hobby, så tag dit næste dykkerkursus i Diving 2000.

Diving 2000 har et kæmpe udbud af dykkerkurser, Diving 2000 starter hver 14. dag med begynderkurser. Så tag dit dykkercertifikat i trygge rammer hos gode dykkerinstruktører der uddanner mange elever hvert år. – Vores dykkerinstruktører indgår i et uddannelses team hvor de har mellem 4-10 hele dykkerkurser hvert år – det gør dem i stand til at hjælpe dig med ethvert problem som du skal overkomme under dit dykkerkursus.

Har du behov for et hotelophold med dit dit dykkerkursus, så har vi selvfølgelig også en pakke der passer til dig på hotel i Nyborg eller Odense.

Dykkerkursus

Et PADI dykkerkursus består af 5 teori kapitler hvor du bliver teste i den viden og får den undervisning så du kommer godt i mål med dit dykkerkursus. Derefter skal vi have 5 moduler i poolen, hvor vi arbejder med lette øvelser under vand og undervejs bliver disse øvelser mere komplekse, – Dette gør dig i stand til at opholde dig under vand med en fornuftig tryghed, på dette stadie kan vi vurderer om du er klar til træning i havet.

Så starter vi med 2 dages dyk i havet, her skal du også lave øvelser under vand, men du blive ikke præsenteret for noget nyt, men derimod de samme øvelser, som vi har trænet i poolen.

Før du starter på dit Dykkerkursus skal du lave lidt papir arbejde, dette er meget vigtig, Hvis vi ikke har styr på PADI´s Egenerklæring før man møder på dykkerkurset, så er der en stor sandsynlighed for at du ikke kommer med på kurset, og medmed ikke får Dykkercertifikat.

Før du møder ind på dit PADI dykkerkursus, skal du have læst og løst forskellige opgaver i dit padi materiale – om du har online dykker teori eller om du har købt en PADI Open Water bog, Så vil der altid være lidt hjemmearbejde.

Har du brug for lidt ekstra træning, har vi i Diving 2000 skabt let forståelig dykker teori, som fortæller tydeligt hvordan du skal forstå din dykkerteori. Gratis Dykkerteori på film.

Læs også 10 spørgsmål til din dykker instruktøren

Læs også omkring Våddragt

Skriv et svar