DYKKERREJSE TIL NORGE – FANTASTISK SIGT OG MASSER AF VRAG

DSCN2199

Et par heldige dykkere var i weekenden med Diving 2000 på mini-dykkerrejse i Kristiansand i Norge – tre dage med dykning i den norske skærgård, som bød på massevis af spændende vrag og enestående maritimt liv. Alting er bare lidt større og forekommer lidt hyppigere end i Danmark, og sigten er bare lidt bedre. Og så er det ikke engang særligt langt væk!

Det fandt vores rejseteam ud af da de oplevede ca. 30 meters sigt på 28 meters dybde og kunne nyde synet af solen, der brød igennem overfladen ned til ’Seattle’, ét af de mange vrag i området. ’Seattle’ ligger 500 meter fra land, lige ud for de hytter, vi bor i på vores Norgesture.

Der blev dykket fra den specialindrettede dykkerbåd, som ligger fortøjret ved broen få skridt fra hoveddøren. Dykkerstederne ligger ikke mere en 10-30 minutters sejlads væk, og området er spækket med både natur- og vragdyk i verdensklasse. I skærgården er havoverfladen som regel blank og indbydende, og under overfladen er der ingen strøm, og store fisk står upåvirket af dykkeres tilstedeværelse. Måltiderne blev enten indtaget om bord på båden eller på terrasserne, hvor 25 graders varme og smukke solnedgange bidrog til en fantastisk stemning.

Diving 2000 tager til Norge igen i september og i november 2013. Hold dig opdateret på vores rejseside, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du kan se mere om de kommende rejser til Norge og mange af de andre destinationer, Diving 2000 udbyder.

Se en lille video fra vraget ‘Seattle’ herunder:

Skriv et svar