MØD ÉN AF DANMARKS MEST EVENTYRLYSTNE DYKKERE

rasmus_dysted

Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste dykkere er forholdsvis nysgerrige – ellers ville trangen til at hoppe ned i et ukendt miljø med flasker på ryggen nok være forholdsvis lille. Mandag d. 10. juni får Diving 2000 besøg af én af Danmarks absolut mest eventyrlystne dykkere.

Rasmus Dysted har massevis af erfaring, fordi han konstant søger at udvikle sin dykning og få flere oplevelser i baggagen. Nogle af disse oplevelser vil han fortælle om til en foredragsaften, som Diving 2000 har arrangeret.

Rasmus vil primært beskæftige sig med rebreather dykning og udforskning af såkaldte jomfru vrag. En rebreather er et system, der genbruger luften, når du dykker. På den måde forlænger man sin dykkertid og kan altså få mere ud af sit dyk. Samtidig frigiver rebreatheren heller ikke bobler og er meget lydløs sammenlignet med de traditionelle dykkerflasker, hvilket er en stor fordel når man f.eks. vil tæt på dyrelivet for at fotografere, hvilket Rasmus i øvrigt også er meget erfaren i.

Èn af Rasmus’ favorit undervands-aktiviteter er exploration – undersøgelse af nye områder under vandoverfladen. Han ynder at lede efter og udforske jomfru vrag, en betegnelse for skibsvrag på havbunden, som ingen har besøgt før. Dette kræver specifik uddannelse og dykkerudstyr for at opretholde en høj standard af sikkerhed, når man bevæger sig ind på ukendt territorium.

Kom ind i Diving 2000 til en spændende og lærerig aften. Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her:

http://www.kalender.diving2000.dk/info.php?tripID=467

En tanke om “MØD ÉN AF DANMARKS MEST EVENTYRLYSTNE DYKKERE

Skriv et svar