Dykning på Fiji

VELKOMMEN TIL FIJI!
Her kan du læse mere om denne destination.

PARADISET I STILLEHAVET
Det kan være svært at beskrive Fiji, for det føles lidt som om ordene ikke helt giver et retfærdigt billede af dette underskønne ø-landskab i Stillehavet. Måske verdens bedste sted at se koralrev overbegroet med bløde koraller og klart blåt vand, så langt øjet rækker. Ø-riget her er spækket med dykkersteder, der overgår din vildeste fantasi og alt det, du har set i TV, som nok har været med til at sparke din interesse for dykning i gang.

DYKNING I FIJI
Fiji har den perfekte kombination af de store havdyr og koralrev. De store dyr, som f.eks. djævlerokker og hajer, er naturligvis yderst populære, og lever ofte på steder med moderat til stærk strøm. Det bør derfor forventes at du kommer til at dykke en del strømdykning, men der bliver der også masser af dykning i beskyttede laguner med alskens farvestrålende fisk og mindre dyr. Du behøver ikke være mere end Open Water Diver og der er ingen krav om minimum antal dyk i din logbog.

OVERDÅDIG LIVEABOARD
Du bliver budt velkommen på Fijis største ø, Viti Levu, af de ansatte på Volivoli Beach Resort, som er udgangspunktet for den videre tur til den overdådige liveaboard båd, S/Y Fiji Siren, der skal fragte dig rundt blandt Fijis øer. M/Y Fiji Siren blev bygget i 2013 og er en del af Siren-flåden, som består af 6 luksus liveaboards uden sidestykke. Du kan vælge mellem en 7-nætters eller en 10-nætters tur til Fijis allersmukkeste dykkersteder, og du kan selvfølgelig altid tilvælge ophold på resort før eller efter turen. To gummibåde følger altid med og det er dem, der fragter dig ud til startstedet for alle dykkene.

VANDTEMPERATURER

Vandet er altid varmt i Fiji! Du kan dog forvente et lille fald i temperaturen i den danske sommerperiode, da det er vinter på den sydlige halvkugle, men det er stadig tæt på Ækvator, så du har intet at frygte.

Vi har et stort udvalg af masker og snorkel på i Diving 2000