Dykning i Mikronesien

VELKOMMEN TIL MIKRONESIEN!
Her kan du læse mere om denne destination.

FOR DEM, DER ELSKER VRAG OG STORE DYR
Mikronesien består af flere forskellige ø-riger i Stillehavet. Alle har de en vidunderlig beliggenhed for dykkere. Af nogle af ’nabo-landene’ kan bl.a. nævnes Palau og Filippinerne – så er standarden sat! Der er bare lige et par af destinationerne, der er lidt ud over det sædvanlige! Og dem kan du læse mere om nedenunder.

YAP
Yap er ét af de steder, hvor du kan tage hen, hvis din drøm er at komme helt tæt på de majestætiske djævlerokker. Der lever mere end 100 djævlerokker i farvandet omkring Yap året rundt, og i nogle perioder kommer der endnu flere til, som nyder godt af havstrømmene og de mange ’rense-stationer’ i området. Du kan også møde mange forskellige hajarter og så er Yap også et fantastisk sted for makro-livet – de smukke dyr og farver på de mange koralrev.

TRUK LAGOON
Truk Lagoon er et enestående sted, da der her blev sunket mere end 61 vrag under ’Operation Hailstorm’ i 1944 under 2. Verdenskrig. Det gør naturligvis stedet til ét af verdens absolut bedste vrag-destinationer. Vragene ligger i en koral-lagune, hvilket gør stedet til en overordentlig smuk gravplads for de sunkne skibe og fly. Uanset om du er rekreativ dykker eller teknisk dykker, er der masser af muligheder for at udforske en del af historien under overfladen, da liveaboard skibet M/Y Truk Siren servicerer alle dykkere og planlægger dykkene ud fra dit niveau.

VANDTEMPERATURER

Nu er der flere øgrupper i Mikronesien, der ligger med forholdsvis stor afstand, men gennemsnitstemperaturen ligger mellem 26 og 28 grader, så glæd dig!

Vi har et stort udvalg af våddragter og tørdragter på lager