Dykning på Palau

VELKOMMEN TIL PALAU!
Her kan du læse mere om denne destination.

BERØMTE KALKSTENSØER
De ligner små grønne, bløde puder på et turkisblåt tæppe, men det er i virkeligheden de karakteristiske kalkstensøer, der udgør landet Palau i den vestlige del af Stillehavet. Landet er lille, meget lille, men hvad det mangler i størrelse, gør det op for i overdådig natur – både over og under vand.

EN VRIMMEL AF DYR – OG EN SØ MED MILLIONER AF VANDMÆND
Koralrev på koralrev omkranser Palau, og her er alt fra smådyr og uendelige fiskestimer til revhajer, djævlerokker og søkøer. Palau er absolut ét top spot for dykning og er drømmedestinationen for mange dykkere verden over. Men noget af det mest specielle ved Palau er ikke engang i havet, men i en helt unik sø med millioner af harmløse vandmænd. Derudover er befolkningen enormt venlige og meget, meget miljøbevidste.

LUKSUS OG VERDENSKLASSE SERVICE
Du kan vælge mellem en 7-nætters eller en 10-nætters safari om bord på den skønne M/Y Palau Siren. Liveaboard båden byder på verdensklasses luksus og serviceniveauet er i top. Du kan godt dykke i Palau, selvom du er begynder, men det anbefales klart at du har fået dig lidt mere erfaring, inden du tager af sted, for at få det maksimale ud af din drømmerejse. De fleste dyk omkring Palau er strømdyk, som jo bekendt netop tiltrækker de store dyr. En revkrog anbefales så du kan ligge og nyde de pelagiske dyr i ro, når du altså ikke glider ubesværet hen langs en koralvæg.

VANDTEMPERATURER

Vejret omkring Palau er forholdsvis stabilt hele året rundt og vandtemperaturen ligger næsten fast på 30 dejlige grader. Det er tropisk klima, når det er bedst!

Skal du bruge en våddragt til din ferie