Fitness og dykning

Benyt vinteren til at komme i bedre form. vi her i Diving 2000 benytter Fitness World i slotsgade her i Odense.

Hvad få du ud af at få en bedre kondi som dykker?
Du får et væsentlig større overskud i pressede situationer !
Mindre luftforbrug i din dykning!
Større overskud til at kæmpe dig igennem vores velkendte Lillebælt strøm!!

Én af de vigtigste grundpiller inden for dykning er; ”Dyk kun inden for egne begrænsninger.” Herunder er et vigtigt aspekt også din fysiske form.

Som tidligere beskrevet, er der mange forskellige måder, hvorpå man kan dykke. Hvis man ”hyggedykker” og nøjes med en tur om ugen eller sågar kun en tur om måneden, behøver man ikke at lægge så megen vægt på dette afsnit, som primært henvender sig til de, som dykker flere gange om ugen og/eller

flere dyk pr. tur. Når blot man opfylder de sikkerhedsregler, man har skrevet under på ved kursusstart, er der ”ingen is på koen”.

Men har du en plan om at udvikle din dykning til mere end ”blot” hyggedykning, enten fordi du vil dykke dybere eller flere gange om dagen, f.eks. weekendture med intensiv dykning, er det utroligt vigtig, at du får din krop med i processen. Med et sundt kredsløb og en god fysisk form er du langt bedre rustet til at modstå dekompressionssyge som følge af intensiv dykning, Din sikkerhedsmargin bliver simpelthen bredere hvis du er i god form.