Professionel dykker – DERFOR…

padi-pro-divers1

Keder du dig på dit arbejde? Finder du ofte dig selv stirrende ud af vinduet, og drømmer om rejser og eventyr? Det er ikke let at vågne op og gå på arbejde hver dag, når det eneste du ser frem til er, når du får fri – og igen kan pleje din hobby’er.

Hvis du har overvejet at gøre din kærlighed til dykning til dit erhverv, så læs endelig videre. At blive en PADI Open Water instruktør er en fantastisk måde at tilegne sig færdigheder, der kan hjælpe dig væk fra en enerverende otte-til-fire trummerum.

Her er 7 grunde til, du bør blive dykkerinstruktør:

Bær våddragt og finner på arbejdet, ikke jakkesæt og slips.

Hvert job har en type beklædning – måske en uniform, der passer til. Hvis du ikke bryder dig om at gå i slips og sorte sko. Så tænk på, at shorts og klip-klapper ofte er det mest passende for dykker-instruktøren.

Giant Stride

Et Giant Stride fra kajen – i stedet for en elevator fra stueetagen.

Nogle mennesker tilbringer mere end 15 timer om ugen i bil, bus eller tog, når de pendler til/fra arbejde. Hvis du ønsker at slippe for den daglige trummerum, så tænk på, at dykker-instruktører ofte bliver transporteret til arbejdet på en båd.

diveclub3

Træd vande – helt bogstaveligt.

I stedet for at deltage i kedelige møder, underviser dykkerinstruktører klasser. Den perfekte beskæftigelse for folk, der kan lide at dele den undersøiske verden med andre. Der findes næppe noget bedre end at se lidenskaben og begejstringen vokse i øjnene på en ny dykker.

Instructor1

Udforsk koral tunneler i stedet for at vandre frem og tilbage på kontorgange.

Dykkerinstruktører kan ofte tilføje “rejseguide” til deres CV. At guide og lede en gruppe dykkere på dykkerture til eksotiske dykkedestinationer vil hjælpe dig med at komme væk fra skrivebordet og få stillet din rejselyst.

Del din kærlighed til havet med andre.

Når du elsker dit job, mindskes gabet mellem arbejde og leg – og andre vil sige, at du er en af de heldigste mennesker i verden. Og hvem ønsker ikke at være det?

Instructor2

Vær omgivet af nysgerrige fisk, ikke karriere-fikserede medarbejdere.

At arbejde i dykkerbranchen betyder, at dine kolleger og kunder ofte er i gang med at planlægge dyk. Og som regel er de generelt lykkeligere end folk, der IKKE tænker på at dykke.

Arbejd på en dykkerbåd, ikke i en kontorbygning.

Dykkerinstruktører har et job, der kvalificerer – og giver dem mulighed for at arbejde – ikke kun på tropiske øer, men overalt i verden. Hvis det at være udendørs, i naturen, lyder bedre end at sidde under neonlys, der dræner din sjæl, så husk at tilmelding til et PADI Divemaster kursus er det første skridt i retning af at blive dykkerinstruktør og udleve en fantastisk livsstil.

OWD - fotos f

Gør havet og vandet til dit nye kontor. Klik hér for at lære mere om, hvordan DU bliver den næste PADI instruktør. http://shop-diving2000.dk/category/divemaster-instruktoer-154/

 

Endnu ikke overbevist? Tjek denne video og du vil se, hvad jeg mener. https://www.youtube.com/watch?v=w2zrRBy0-7U

 

Indlægget er inspireret af et indlæg af Andrew Jenkins, bragt på www.padi.com/blog/

/fk

Skriv et svar