Sydfrankrig – En overset dykkerdestination..

VELKOMMEN TIL FRANKRIG! 

Her kan du læse mere om denne destination

Dykning i Frankrig

Frankrig, især Sydfrankrig og området omkring Nice, er typisk en overset dykkerdestination. Det er synd, for området har SÅ meget at byde på!

Den Franske Riviera er et smukt og berømt rejsemål, for landkrabber, men ofte overset af dykkere, på trods af, at dykningen er god og særligt passende for dem, der søger at få erfaring. Vi, Dive The World, er faldet for perlen Golfe Juan, en autentisk lille, gammel fiskerby, baseret på de større byer Cannes og Antibes. 

Dykningen og dykkercenteret..

Dykningen er overvejende grotte- og revdykning, typisk Middelhavsdykning. Bundens typografi er fascinerende, med en kombination af plateauer, mindre huler, pinnacles, swim-througs, drop-offs, vrag og meget mere. 
Sund og varieret liv er normen i denne del af verden, hvor Groupers, muræner, Barracudas, Scorpion fisk, Jack-fisk, flere arter af nøgensnegle blot er nogle af højdepunkterne på din dykkertur, hvor sigtbarheden desuden sjældent viser sig under 10 meter, og temperaturen sjældent dropper til den lave side af 15 grader.

Dykkercenteret Diamond Diving er et engelsk-eget, lille, hyggeligt og serviceorienteret PADI 5* IDC Center, med egen Course Director og to 6,5 meter RIBS indrettet til dykning. Dykkercenteret ligger på havnekajen, med gummibådende beliggende i marinaen blot et stenkast derfra. 
Diamond Diving underviser udelukkende i PADI dykning og har eksisteret siden 2006. Med en maksimal kapacitet på 16 dykkere tror centeret på kvalitet, frem for kvantitet, og har stor erfaring med små grupper. Dykkercenteret har desuden gode kontakter til flere former for indkvartering i byen.

Udover dykning..

Skulle du mod forventning, have brug for en dag uden dykning, så ligger Nice, Monaco, St. Tropez og Les Ilse de Lerins (Øerne foran Cannes) blot et stenkast fra Golfe Juan, og på ikke-dykkerdage er dagsture hertil et must-see.. Antibes i særdeleshed har et væld af aktiviteter, herunder Picasso-museet, og er fantastisk til at vandre de små gader i den gamle bydel, med utallige små butikker, der sælger kvalitet provencalske specialiteter. 


 

Skal du snorkle på din tur til Frankrig, så har vi et snorkelkursus til dig.