Dykkermaske og snorkelsæt fra Scubapro.

Dykkermasker er dine øjne, når du dykker, og at vælge den bedste dykkermaske til dig er afgørende for et vellykket dyk eller snorkeltur. Det vigtigste aspekt ved at vælge en maske er, at den sidder korrekt, ikke lækker og er behagelig. Alt andet er bare en bonus. 🙂

Det er ikke usædvanligt, at dykkere kan have flere masker til forskellige typer dykning, som hver især arbejder på at optimere en bestemt type dyk. Her er hvad du skal overveje, når du vælger den bedste dykkermaske der passer.

Dykkermasker skal sidde korrekt, ellers risikerer du utætheder, ubehag og hyppig dug. De fleste masker har en ydre og indre forsegling, der er beregnet til både at røre ansigtet. Sørg for, at rækkevidden af ​​den indre forsegling rører dit ansigt uden huller. Mange foretrækker at få tilpasset deres masker professionelt, så de ved, at de har den optimale pasform.

Scubapro dykkermaske

Dykkermaske linsetyper

Dykkermasker har fire linsetyper, der bruges til forskellige dykkerscenarier. Uanset linsetype har du brug for en dykkermaske, der giver dig en god forsegling og klart udsyn. Husk disse oplysninger, når du beslutter dig for at foretage et køb.
Enkelt objektiv

Ifølge flertallet af dykkere tilbyder enkelt linsemasker et bredere synsfelt. De har en linse, der strækker sig over hele maskens længde. Disse typer masker har en enkelt linse, der forbinder omkring næsen, hvilket generelt giver en behagelig pasform for alle.

Nogle funktioner og fordele ved masker med enkelt linse inkluderer:

En mere åben og rummelig udsigt under vandet
Ingen solid næsebro betyder, at forruden er uhindret

Denne type maske er perfekt til dyk, når du vil tage alle havdyrene og andet dyreliv omkring dig ind. Teknisk dykning og huledykning drager også fordel af en rammeløs enkeltlinsemaske. Uanset om du dykker gennem koraller eller udforsker dybe undervandshuler, er en enkelt linsemaske optimal her.

En enkelt linsemaske, som brugerne elsker, er Synergy 2 Trufit. Det anses for at være en af ​​de mest komfortable dykkermasker på markedet og giver en vandtæt forsegling på alle ansigtsformer. En anden enkelt linse maske, som SCUBAPRO anbefaler, er den rammeløse dykkermaske. Den har et blødt silikoneskørt og dobbeltkantet forsegling, hvilket gør det behageligt og sikkert. Galileo HUD-rammeløse maske er kompatibel med vores HUD-dykkercomputere til dem, der ønsker et håndfrit dyk.

Dykkermaske

Mens enkeltlinsemasker er populære blandt dykkere, foretrækker mange en dobbeltlinse – også kendt som dobbelt- eller dobbeltlinsemasker. I stedet for én solid linse på tværs af hele masken har dobbeltmasker to separate linser.

Nogle funktioner og fordele ved dobbelt linsemasker inkluderer:

En dråbeform, der optimerer at kigge ned
De er lavt volumen og lettere at rydde, hvis de bliver oversvømmet
De kan komme med korrigerende linser. For dem, der bærer briller eller ikke bærer kontakter, kan korrigerende linser give et klarere dykning

Dual linse masker er populære blandt fridykkere på grund af deres lave volumen design og dem, der har brug for korrigerende linser i vandet. SCUBAPRO D-Mask tilbyder et bredt udsyn og en behagelig vandblokerende forsegling med en UV-belægning til beskyttelse mod UV-lys, mens den er på overfladen. Scubapro Zoom maske er ideel til dykkere, der har brug for optimale linser. Du kan selv skifte linserne uden værktøj på mindre end et minut.
Tri linse

Tri lens scuba masker bliver mere populære i dykkerverdenen, og tilbyder mange fordele for dens bruger. Grundlæggende er det en enkelt linsemaske med klare vinduer på begge sider, hvilket giver minimal interferens, et stigende perifert syn og en panoramaudsigt.

Nogle funktioner og fordele ved masker med tre linser inkluderer:

En panoramaudsigt over havet
Ægtere farver og klarhed under vandet
Minimeret blinde vinkler i vandet
Stil med lav lydstyrke

Perfekt til en ekspansiv undervandsudsigt, tri-linsemasker er lavprofilerede med små sideruder, hvilket giver alle dykkere optimal vandudsigt. Crystal VU PLUS har et patenteret enkelt linsedesign med sideruder, der skaber et panoramisk synsfelt, mens det ultraklare, farvefrie glas giver optimal klarhed under vand. SUB VU Mini Dykkermaske tilbyder alle de funktioner, der gør tri-linser populære, men er skabt med mindre dykkere i tankerne.
Fuldt ansigt

Ligesom navnet antyder, er en hel ansigts scuba maske en maske, der dækker hele ansigtet. De bruges generelt ikke af rekreative dykkere, men mange professionelle som kommercielle dykkere og videografer bruger dem. De er også optimale til koldtvandsdykkere for ekstra varmebeskyttelse.

#dykkermaske #snorkelsæt #snorkeludstyr #D-maske #zoom maske #Scubapro Frameless

Skriv et svar