Våddragt- Tænk på miljøet når du køber våddragt

SCUBAPRO Cares – Bæredygtige Neoprendragter
Engineering med et øje på miljøet
I 2012 blev SCUBAPRO den første virksomhed inden for dykning til at introducere X-Foam blanding neopren som en del af deres igangværende indsats for bedre at beskytte dykkere og miljøet.

SCUBAPRO er også den første til at introducere opløsningsmiddelfri Aqua lim i fremstillingen af ​​deres dykkerdragter. Dette innovative klæbemiddel har også vist sig at være bedre for dykkere og miljøet.

SCUBAPRO-teamet er stolte af at være de første til at tilbyde X-Foam, opløsningsmiddelfri Aqua-lim og mere (se nedenfor) som en del af virksomhedens løbende indsats for bedre at beskytte dykkere og vores oceaner.

Med totalt miljøvenlige produkter og processer som vores mål går SCUBAPRO forskning og udvikling fremad. For eksempel lancerede SCUBAPRO for nylig dykkerindustriens “grønneste” våddragt – Everflex 3/2mm No Zip, lavet med Naturalprene, en neoprenblanding, der primært kommer fra gummitræer høstet af fornybart gummi trægårde. Og der kommer mere. Bliv hængende!

Naturalpren
Naturalprene er en helt naturlig neopren, en latexgummi, der erstatter både traditionel petroleumsbaseret og kalkstensbaseret neopren. Naturalprene er en neoprenblanding, der primært kommer fra gummitræer høstet fra vedvarende gummitræfarme. (Ved afslutningen af ​​en lang latexproduktionscyklus bruges disse træer til fremstilling af tømmer, så intet går til spilde.) Naturalprene er ligesom X-Foam i overensstemmelse med strenge PAH-krav. SCUBAPRO er den første til at tilbyde dette til dykkermarkedet og beskytter dykkere og vores oceaner.

X-Foam Neopren
Alle SCUBAPRO våddragter er fremstillet af 100 procent ren neopren lavet af en eksklusiv formel kaldet X-Foam, som er lavet af kalksten (ikke petroleum) neopren. Det betyder, at den er fuldstændig petroleumsfri, hvilket reducerer olieforbruget for fremtidige generationer. Dette gør også X-Foam til den eneste neoprenformel, der overholder de meget strenge P.A.H. og REACH-testkrav.

P.A.H.s (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons) forekommer i olie-, kul- og tjæreaflejringer og produceres også som biprodukter af brændstofforbrænding, både fossil og biomasse. P.A.H.’er har været optaget på EPA’s prioritetsliste for forurenende stoffer siden 1976. P.A.H. tests sikrer, at neoprenen er fri for de kemiske forurenende stoffer, der er anført i forordningen.

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals) tests for stoffer med meget stor bekymring (SVHC). Både P.A.H. og REACH-tests giver en sikkerhedsstandard for at beskytte brugerne og undgå den potentielle risiko for den menneskelige krop.

X-Foam-produktions- og testprocessen er meget dyr, men Scubapro føler, at den er det værd. SCUBAPRO er stolte af at kunne tilbyde denne neoprenblanding for bedre at beskytte miljøet.

Ny opløsningsmiddelfri lim
Endnu en gang står SCUBAPRO i spidsen for miljøinnovation med udviklingen af ​​en ny opløsningsmiddelfri lim — kaldet Aqua lim — der bruges i konstruktionen af ​​alle SCUBAPRO neoprenprodukter (undtagen støvler) tykkere end 1,5 mm. Det er universelt accepteret, at vandbaserede klæbemidler er bedre for dykkere og bedre for miljøet. Aqualim kan reducere 600 gram opløsningsmiddel pr. våddragt, hvilket giver et bedre miljø for arbejderne. SCUBAPRO er den første virksomhed i dykkerindustrien, der bruger en ikke-opløsningsmiddellim på sine produkter.

Selvom den er vandbaseret, er Aqua-lim hård som søm – SCUBAPRO-ingeniører sørgede for det med strenge test, der strækker sig over mere end 400 timer. Så du kan være sikker på, at du ikke kun er iført den mest komfortable, holdbare våddragt, der findes, den er også mere kompatibel med et sundt miljø.

100% organisk anti-dug gel
En anden måde, Scubapro har været i stand til at hjælpe med at holde opløsningsmidler og kemikalier ude af vores oceaner, er med udviklingen af ​​en 100 procent organisk anti-dug-gel. Kaldet Scuba Clear (antidug), dette er en fuldstændig formaldehyd-fri, klinisk testet, biologisk formulering, der ikke vil irritere dine øjne eller hud og heller ikke skade miljøet. Så nu kan du holde dine maskelinser klare for bedre at nyde et sundere undervandsmiljø.

Miljøvenlige brugervejledninger
Alle nye SCUBAPRO brugervejledninger er tilgængelige som praktiske downloads. Våddragtsmanualer er også tilgængelige trykt på genbrugspapir (SCUBAPRO Cares-logoet er vist på forsiden). Brug af genbrugspapir sparer energi, vand, træer og hjælper med at reducere lossepladsen. Det reducerer også drivhusgasemissioner og er en bæredygtig, omkostningsbesparende ressource til fremstilling af nye papirprodukter. Ved at bruge genbrugspapir hjælper vi med at beskytte vores værdifulde naturressourcer.

#våddragt #våddragt dame #våddragt børn #våddragt herre #scubapro

Skriv et svar