EN ANDERLEDES DYKKEROPLEVELSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN ANDERLEDES DYKKEROPLEVELSE
Alle dykkere ved at det er en overordentlig fed følelse at ligge vægtløs under vand, glide ubesværet med strømmen og se solens stråler bryde ned gennem overfladen. Men er du overhovedet klar over, hvad det er du ser på, når du leder efter dyr og andre spændende ting på bunden, væggen eller vraget? Tang er nemlig ikke bare tang, og fisk er ikke bare fisk – hver art er tilpasset netop det miljø, du finder dem i. Og hver har de næsten altid nogle forunderlige egenskaber og særprægede detaljer. Ved du f.eks. hvordan en søstjerne spiser? Eller hvorfor det hedder ’sukkertang’?

Hos Diving 2000 mener vi at alle dykkere bør have respekt for det miljø, vi besøger og være ansvarlige for at tilegne sig viden om det skrøbelige liv i havet, så vi kan passe bedst muligt på det. Derfor tilbyder vi bådture, hvor vi har en biolog med om bord til at fortælle os om alle de dyr og planter vi møder på vores dyk.

onsdag d. 22. maj sejler vores dykkerbåd ’Octopus’ fra Kerteminde, med biolog Tue Skovgård Larsen fra Fjord & Bælt om bord. Her skal vi skrue op for nysgerrigheden og sanserne, når vi hopper i vandet. Vi skal nemlig ud at dykke med det formål at samle interessante dyr og planter. Vi tager dem med om bord på båden og lægger dem i en balje. Når vi er færdige med vores dykning, vil Tue fortælle sjove historier om alle de ting, vi har samlet på vores dyk. Der bliver naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål, så vi kan blive lidt klogere på den verden, vi elsker at besøge. Der er kaffe og lidt lækkert til hjemturen hvor, hvis vi er heldige og opmærksomme, måske kan nyde synet af de lokale marsvin, der findes i stort antal i området.

Tilmeld dig en fantastisk dykkertur med natur og miljø i fokus her: http://www.kalender.diving2000.dk/info.php?tripID=409

Skriv et svar