KURSUS I UNDERVANDSJAGT – Diving 2000

D2000_jagt
KURSUS I UNDERVANDSJAGT
Undervandsjagt er en fantastisk aktivitet, som er specielt egnede til de dykkere, der elsker kombinationen af smukke naturoplevelser og spænding. Som UV jæger kommer man under overfladen med en lidt anden agenda end den almindelige fritidsdykker. Her gælder det nemlig om at fange fiskene, og ikke bare nyde synet af dem, men også smagen af dem! Kursus i Undervandsjagt – Diving 2000 skærper sanserne og tilføjer et ekstra adrenalin-kick til din dykkeroplevelse.
Hvis du vil bevæge dig ind på dette nye undervandsterritorium, så læs videre.
Efter mange forespørgsler er vi i Diving 2000 specielt glade for at kunne annoncere et kursus i undervandsjagt.
Til at guide os ind i denne nye verden, har vi allieret os med ingen ringere end den tidligere Danmarksmester i UV jagt, Kenneth Elkrog. Kenneth har før arbejdet som instruktør i Diving 2000 og er en god ven af huset. Han har, udover at have deltaget i både nordiske og europæiske mesterskaber, også været udtaget til landsholdet flere gange.
På kurset vil du lære alt, hvad du har brug for at vide for at du, bevæbnet med harpun, kan komme i gang med dine nye dykkereventyr. Sammen med Kenneth gennemgår vi bl.a. udstyr, fangstredskaber, miljø og regler.
Kurset vil bestå af én teorilektion samt et åbentvands-modul. Dato for teorien er tirsdag d. 4. juni. Dato for åbentvands-modulet bliver fastlagt senere, så hold dig opdateret på vores Facebook side facebook.com/Diving2000.
Meld dig til her: Diving 2000
Glæd dig til et spændende kursus, der tager din dykning et skridt videre!

Skriv et svar