ALLE VEJE FØRER TIL… NYBORG FÆRGEHAVN?

Hold

ALLE VEJE FØRER TIL… NYBORG FÆRGEHAVN?

Søndag var dagen, hvor tre hold nyudklækkede dykkere så dagens lys. Én efter én kom kursisterne op af vandet ved Nyborg Færgehavn med de helt store smil på. De nåede nemlig målstregen og opnåede en drøm om at færdiggøre et dykkerkursus for derefter at kunne udforske naturen under overfladen.De tre hold endte ved Nyborg Færgehavn efter at have taget deres dykkerkursus på tre forskellige måder, og dette kulminerede altså i en stor og supersjov dykkerdag ved stranden i Nyborg.
Ollerup Idrætshøjskole mødte op med et team af kursister, der igennem vinterperioden har modtaget teori og svømmehalstræning gennem Diving 2000.
Så var der dobbelt weekend holdet, som havde løbet lidt hurtigere mod målet ved at tage kurset over to weekender, med teori, svømmehalstræning og havdyk i en lidt mere kompakt udgave.
Og til sidst var der dem, der spurtede afs ted og klarede dykkerkurset på fire sammenhængende dage, med effektiv udnyttelse af helligdagen om torsdagen.
Det er nemlig et godt eksempel på den fleksibilitet, Diving 2000 udbyder deres kursister. Der er noget til ethvert temperament. Og uanset forløbet er målet det samme – at komme ud at dykke!

Skriv et svar