EN AFTEN I HULEDYKNINGENS TEGN HOS DIVING 2000

EN AFTEN I HULEDYKNINGENS TEGN HOS DIVING 2000

Peter & Anders Knudsen 016Diving 2000 var i aftes vært for en lærerig aften, der bød på både spændende og nervepirrende fortællinger. Anders Knudsen er inkarneret huledykker, og han lagde vejen forbi for at fortælle en stor skare af fremmødte dykkerentusiaster om hans eventyr.Anders Knudsen
Mexico er noget af et mekka for undervandshuler, og Anders tog dertil i håb om at komme i gang med at udforske og kortlægge nogle af de mange uudforskede steder. Men det viste sig ikke at være så nemt for en fattig dykker, og han blev mødt af mange lukkede døre. Men det lykkedes ham at teame op med to andre, der delte hans entusiasme. Han arbejdede som Divemaster og instruktør om dagen, og brugte så al sin fritid på at planlægge og forberede huledykkene.
a_anders

Anders er drevet af nysgerrighed og en stor lyst til at finde ud af hvad der gemmer sig på steder, hvor ingen andre har været før. Dette drive har bragt ham i mange vilde situationer, og han fortalte både om de imponerende smukke, men også farlige oplevelser, han har haft. Han har, sammen med sit team, dokumenteret og kortlagt huler på de mest uoverkommelige steder på jorden, og dette kræver intensiv og hård træning. Hans indsats og oplevelser har bl.a. givet ham et medlemskab i den internationale Explorer’s Club, og i dag er han Danmarks mest erfarne huledykker. Men Anders er langt fra færdig, og han har planer om snarest at kaste sig over bl.a. Englands uopdagede undervandshuler, så mon ikke publikum gik inspirerede, og måske en smule misundelige, fra teorilokalet.

Læs mere om Diving 2000’s mange spændende aktiviteter her:
facebooklogo

Følg Diving 2000 på Facebook

Skriv et svar