Waterproof’s W8 forbløffer våddragtsscenen endnu en gang!

Waterproof W8 våddragt 5 mm og 7 mm

W8, 5 mm & 7 mm high-performance våddragt, er et friskt design på W7 våddragten. Våddragten er et svensk banebrydende design med alle de avancerede funktioner og egenskaber forventet af en Waterproof dragt. Den største forskel er i lynlåsens placering, nemlig front-zip i stedet for back-zip. W8 er, som alle modeller i Neoflex-serien, lavet af ekstremt blød, fleksibel og behagelig fire-vejs super-stretch neopren.

W8 er også udstyret med WaterDam, den unikke løsning, der forhindrer vand i at strømme ned af nakken og rygsøjlen, når du bevæger hovedet. Det vel designet dobbelte lynlåsforseglingssystem reducerer yderligere vandgennemstrømningen i dragten til et absolut minimum. Dobbelte forseglinger med lynlåse ved arme og ben tilføjer komfort og nem på-/aftagning. Termoforet gør dragten blød, varm og behagelig.

Dragten er naturligvis udstyret med to ankerstropper med anti-slip, til de diverse håndleds-instrumenter. Derudover er der tilføjet hårde Duratex-paneler på sæde, albuer og knæ for slidbeskyttelse, skridsikre overflader over skulder og talje og den nydesignede bløde Aramid (Kevlar®) knæpuder.

De to strømlinede fleksible lommer, er nemme at bruge og har plads til at rumme en ekstra maske, SMB, deco-borde eller andre ting, du måske vil medbringe. Alle lynlåse er udstyret med EasyGrip for nem åbning og lukning. W8 har det samme elegante sorte og grå farveskema som de andre modeller i Neoflex-serien, farver, der er en fantastisk kombination med alt dit andet dykkerudstyr. Neoflex-serien er fremstillet med de bedste højkvalitetsmaterialer og teknologier til rådighed – for maksimeret holdbarhed og langvarig brug.

Instruktioner til materiale pleje

Skyl din dragt efter hvert dyk med ferskvand, og vær særlig omhyggelig med at fjerne sand og salt fra lynlåsen. Vask din dragt af og til med mild sæbe. Andre rengøringsmidler må kun anvendes, hvis det er godkendt af Waterproof.

Ved skift skal du undgå at stå på våddragten og undgå skarpe genstande. Tør din dragt i den åbne skygge på en bøjle, væk fra direkte sollys.

Opbevar ikke din dragt i længere perioder hængende på smalle bøjler, da dragtmaterialet kan blive belastet. Brug ekstra brede bøjler, der er specielt designet til opbevaring af våddragter (WP Hanger). Dragter bør aldrig opbevares foldet, da det kan skabe permanente folder.

Oversigt over produktfunktioner

MATERIALE – Neoflex super-stretch, 100 % mikrocelle kalksten CR neopren. Dyrere, men faktisk det bedste du kan få på markedet. Fremragende holdbarhed, hukommelse og isolering, langt bedre end andre neoprenkvaliteter.

FRONT ZIP – Høj kvalitets YKK #10 Vislon lynlås med korrosionsfri skyder, der holds brugervenligt over tid.  Åbningen er placeret på siden af halsen for at øge komfort og fleksibilitet.

SPINE PAD – Kontureret rygsøjlepude, mellem 10 til 12 mm, for yderligere beskyttelse af nyrerne og rygsøjlen.

LOMMER – Dobbelt super-stretch integrerede hoftelommer udstyret med afløbsventiler og løkke. Strømlinet og fleksibel med plads nok til at rumme en ekstra maske, SMB, dekorationsborde eller andre ting, du måske vil medbringe.

DOBBELT LYNSLÅSSEAL – En avanceret løsning med brede dobbelte forseglingspaneler for at minimere vandgennemstrømningen og skabe varme.

FORING – Super-stretch termisk foring for at opretholde optimal kropstemperatur. Giver en blødere, varmere og mere behagelig følelse.

KNÆPUDSER – DuPont™ Kevlar® (Aramid) og Duratex forstærkede knæbeskyttere. Styrker et kritisk område af dragten, mens den forbliver blød og fleksibel.

WATERDAM – WaterDam – Endelig et fungerende koncept til at forhindre vandet i at strømme ned ad din nakke og rygsøjle, når du bevæger dit hoved. Dette WaterDam-koncept er unikt for Waterproof.

HÅNDÅD OG ANKLER – Generøse dobbeltforseglinger lavet af superstretch glide-skin neopren med lynlås ved håndled og ankler.

FORSTÆRKNING – Duratex forstærket sæde og albuer giver slidstyrke med komfort og fleksibilitet. Polyurethanprint på skuldrene giver et skridsikkert greb og integreret slidbeskyttelse.

SØMME – Limet og blindsyet med bundet nylontråd af høj kvalitet.

ANATOMISK PASFORM – 3D skulptureret dragt for maksimal anatomisk pasform. Alle kritiske dele vedrørende mobilitet, såsom forbøjede arme og ben, er specielt designet til at øge bevægelsesfriheden.

KØN – Kønsspecifik styling – Giver komfortable løft og støtte til den kvindelige dykker.

ANTI-SLIP – Polyurethanprint i taljen for at holde dit vægtbælte på plads.

WAVE FLEX PANELER – I armhulerne og ben giver wave flex panelerne lettere bevægelse.

EASY GRIP- Nydesignet lynlåstrækker giver et sikkert greb med eller uden handsker.

PLASTFRI EMBALLAGE – 100 % plastikfri emballage i overensstemmelse med vores vision om ikke mere plastik i havene.