Dykkerkursus i Odense og på Fyn – Find det sted hvor du skal tage dit dykkercertifikat nær dig.

Dykning i Danmark er en fantastisk hobby, så tag dit næste dykkerkursus i Diving 2000.

Diving 2000 har et kæmpe udbud af dykkerkurser, Diving 2000 starter hver 14. dag med begynderkurser. Så tag dit dykkercertifikat i trygge rammer hos gode dykkerinstruktører der uddanner mange elever hvert år. – Vores dykkerinstruktører indgår i et uddannelses team hvor de har mellem 4-10 hele dykkerkurser hvert år – det gør dem i stand til at hjælpe dig med ethvert problem som du skal overkomme under dit dykkerkursus.

Har du behov for et hotelophold med dit dit dykkerkursus, så har vi selvfølgelig også en pakke der passer til dig på hotel i Nyborg eller Odense.

Dykkerkursus

Et PADI dykkerkursus består af 5 teori kapitler hvor du bliver teste i den viden og får den undervisning så du kommer godt i mål med dit dykkerkursus. Derefter skal vi have 5 moduler i poolen, hvor vi arbejder med lette øvelser under vand og undervejs bliver disse øvelser mere komplekse, – Dette gør dig i stand til at opholde dig under vand med en fornuftig tryghed, på dette stadie kan vi vurderer om du er klar til træning i havet.

Så starter vi med 2 dages dyk i havet, her skal du også lave øvelser under vand, men du blive ikke præsenteret for noget nyt, men derimod de samme øvelser, som vi har trænet i poolen.

Før du starter på dit Dykkerkursus skal du lave lidt papir arbejde, dette er meget vigtig, Hvis vi ikke har styr på PADI´s Egenerklæring før man møder på dykkerkurset, så er der en stor sandsynlighed for at du ikke kommer med på kurset, og medmed ikke får Dykkercertifikat.

Før du møder ind på dit PADI dykkerkursus, skal du have læst og løst forskellige opgaver i dit padi materiale – om du har online dykker teori eller om du har købt en PADI Open Water bog, Så vil der altid være lidt hjemmearbejde.

Har du brug for lidt ekstra træning, har vi i Diving 2000 skabt let forståelig dykker teori, som fortæller tydeligt hvordan du skal forstå din dykkerteori. Gratis Dykkerteori på film.

Læs også 10 spørgsmål til din dykker instruktøren

Læs også omkring Våddragt

Erhvervsdykker skole i Danmark

Samarbejde
Diving 2000 har i samarbejde med Martec i Frederikshavn opbygget en ny erhvervsdykker skole i Danmark. Vi har opnået godkendelse af det Danske Søfartsstyrelse til at lave erhvervsdykker uddannelser til henholdsvis 30 meter og 9 meter erhvervsdykker kurser.
Vi har i den forbindelse selvfølgelig lavet en kursuskalender med de forskellige uddannelser.

Sparringspartner
Søfartsstyrelsen har hele vejen igennem vores opbygning af Erhvervsdykker uddannelsen været vores sparringspartner, så der bliver skabt et uddannelses udbud både øst og vest for Storebælt.
Den sparring Søfartsstyrelsen bidrager med er hvor detaljeret vores kursus forløb skal beskrives, så vi 100 % sikkerhed kan sige at dette ligger i vores uddannelse både i praktik og i vores kvalitetssystem. Når vi efterfølgende skal evaluerer vores Erhvervsdykker Skole

Hvad er din drøm
Drømmer du om at tage en Erhvervsdykker uddannelse, så start med at tage et traditionelt Padi Open Water Diver hos Diving 2000, Derefter kan vi tage en dialog om hvordan du kommer videre på et Erhvervsdykkerkursus. Det kan også være et spørgsmål om hvilken type kursus du ønsker.

Er du uddannet dykker i forvejen og har erfaring med Dansk dykning og farvand, Så lad os tage en snak og et kig i din logbog – Vi kan også tage et dyk samme, så finder vi hurtigt ud af om du er klar til en erhvervsdykker til 30 meter eller hvis du behov er erhvervsdykker til 9 meter.

Vi vil også komme til at udbyde dykkerassisten/lineholder og erhvervsdykker relateret førstehjælp

Har du brug for en snak med vores erhvervsdykker og underviser så kontakt Diving 2000 på +45 66 13 00 49 eller se mere her på linket Erhvervsdykker

Vi har mange artikler om dykning på denne dykker blog i Diving 2000

Lidt historie om dykningens begyndelse:
Dykningens historie starter, da en af vores fjerne forfædre stod ved kysten eller
bredden af en sø, og så hvilke rigdomme der var under vandets overflade i form af
føde. Fra den erkendelse og til den første dykning er der næppe langt.

De første historiske spor af dykningens

historie er svage, men peger på at mennesket
kunne hente skaldyr op fra betydelige dybder. En arkæologisk ekspedition i
Mesopotamien fandt muslingeskaller i en grav fra 4500 år før Kristi fødsel. Skallerne
var af en art der lever på dybt vand, og en af mulighederne for at få dem op er ved
dykning.

3200 før Kristi brugte det sjette dynasti i Egypten perlekranse som smykker i så store
mængder, at der måtte have været en hær af dykkere for at skaffe forsyninger nok.
I år 2500 før Kristi fødsel tilbad grækerne en gud ved navn Glaucus, en gud der i lang
tid frem var fiskeres, sømænds og dykkeres beskytter.

De græske dykkeres udbytte var især svampe, værdifulde muslinger og koraller, der var
højt værdsat som betalingsmiddel eller bytteobjekt, for eksempel i handlen mellem
middelhavslandene og Kina, hvor den kinesiske kejser Yu 2250 før Kristi bytter sig til
røde koraller fra Middelhavet for perler hentet ved Kinas kyster.
Op gennem tiderne beretter historien om dykning blandt næsten alle folkeslag, flere
lokale befolkningsgrupper har den dag i dag dykning som erhverv, et erhverv der er gået
i arv generation efter generation. Her kan nævnes japanske perledykkere, hvor hele
landsbyen er beskæftiget ved dykning, mændene som overflademandskab og
kvinderne som dykkere.


Tidligere tiders dykkere blev ikke alene brugt til at hente perler, svampe og korallerop fra havet, historien fortæller også om, hvordan dykkere har været anvendt til andre formål, konstruktionsarbejder i havne, bjergning af sunkne skibe og til militært brug.
En historie fortalt af den græske Herodot beretter om, hvordan græske dykkere overskar ankertovene på en persisk krigsflåde, og derved forårsagede mange skibes forlis.
Homer beretter i Illiaden om, hvordan dykkere borede huller i bunden af
fjendens skibe omkring 1190 før Kristi fødsel.